itulau_fanua

Tala Fou

Su'esu'ega o tupe mama a le ABS i le tolu tausaga talu ai

I le 2022, o le lima tausaga maualuga-tupe faʻataʻitaʻiga o le ABS alamanuia na muta ma ulufale aloaia i le tulaga o le leiloa.E le'i mae'a fa'amatu'u atoatoa le gaosiga fou, ma ua matua fa'aitiitia le mana'omia ona o le a'afiaga o fa'ama'i o le lalolagi ma le pa'u o le tamaoaiga o Saina.I lalo o le faiga o le manaʻoga ma le faʻalauteleina o le gafatia, o loʻo tauivi le pisinisi ABS a Saina e ola, ma e le o faʻalavelaveina o le a tauivi latalata i le tau i le lumanaʻi.

ABS polofiti i le 2020 o le 4193 yuan / tone, o le gaosiga o le gaosiga o le masini fou styrene ua tuʻuina atu, o le tau o le styrene e pa'ū i le tulaga maualalo, faʻamaʻi faʻamaʻi butadiene, o le tau e maualalo, ma o le alamanuia ABS e le lava. , ina ia tumau pea le tupe mama o le filifili pisinisi i le pito i lalo o le ABS, e lelei le manuia o pisinisi a le ABS i le 2020.

O le tausaga 2021 o le tausaga sili lea mo le manuia o pisinisi a ABS.Ave Zhenjiang Qimei o se faʻataʻitaʻiga, o le aofaʻi o faʻatauga i le 2021 e 18.3 piliona yuan, ma o le lafoga e totogi e 1.9 piliona yuan.Ole averesi ole polofiti ole alamanuia ABS ile 2021 e 5315.6 yuan/ton.O le 2021 o le tausaga sili lea mo tupe maua a le alamanuia i le lima tausaga talu ai, aemaise lava ona o Saina o le atunuu muamua na toe faʻaleleia mai le faʻamaʻi, o poloaiga a le lalolagi na lolovaia i Saina, ma mafua ai le siʻitia tele o le tau o ABS i Saina, o tupe maua mai le petrochemical. pa.

E oʻo mai i le 2022, o le tupe mama a le ABS alamanuia e 1,631 yuan/ton.O le tupe mama a le ABS alamanuia e matua faʻaititia pe a faʻatusatusa i le 2021. Talu ai nei, o loʻo i ai se tulaga gau, ma o nisi o vailaʻau petrochemical faʻatapulaʻaina le gaosiga ma le tau faʻamaonia.Talu mai le 2022, o le maketi fa'atau fanua ma le auina atu i fafo, fa'ama'i, tau ma isi a'afiaga, fale gaosi mea faigaluega tele tau mamafa, fa'aititia le tele o fa'atonuga, fa'amauina ABS fa'aitiitia le mana'oga, fa'atasi ai ma le pa'u o maketi fa'atau fanua a Saina, pa'u le vaega fa'amaeaina fale, vaitaimi. e le mafai ona totogi le potu ile taimi, faʻaitiitia le manaʻoga mo ABS, tau na maualalo.


Taimi meli: Aukuso-31-2022